Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Kutje likken bij een mooie dame uit Groningen

Kutje likken bij een mooie dame uit Groningen

Het is nu al een aantal jaar geleden maar als ik er aan terug denk krijg ik nog de kriebels in mijn dikke staaf. Mijn zusje was toen achttien en die nam altijd een vriendinnetje mee van dezelfde leeftijd. Geen meisje waar ik normaal echt de aandacht aan gaf maar ze kwam steeds vaker langs. Ze zat bij mijn zusje op school in Groningen en vaak deden ze huiswerk bij ons thuis en bleef ze slapen. Ik had nooit gedacht dat ik nog eens haar kutje zou likken.

Ik kwam s’avonds laat thuis was bij wat vrienden blijven hangen en altijd als ik thuis kom ga ik als eerste douche voordat ik mijn bed in kruip. ik was klaar met douche en liep richting mijn kamer. Op de gang kom ik de vriendin van mijn zusje tegen. Ze was wakker geworden van de douche en kon niet meer slapen. Ze vroeg of ze bij mij even wat televisie mocht komen kijken. Helemaal geen probleem mee. Ik ging in mijn bed liggen en zij op de rand van het bed. Ik hoorde de televisie op verschillende zenders springer maar al snel viel ik in slaap. Het was een lange dag geweest.

In mijn slaap voelde ik mijn dekens bewegen maar niet iets om van wakker te schrikken. De televisie stond nog aan en ze was naast mij onder de dekens gekropen. Ze had zich uitgekleed en was alleen in haar slip naast mij komen liggen. Ik voelde haar steeds meer tegen mij aan kruipen maar omdat ik de televisie nog hoorde besteden ik er geen aandacht aan.

kutje likken

Dan voel ik haar been over mijn lijf heen gaan

Ze maakte mij voorzichtig wakker en toen ik mijn ogen open deed zag ik als eerst haar blote borstjes. Ik schrok en wist niet echt wat hier de bedoeling van was. Ze pakte mijn handen beet en trok ze naar haar borsten toe. Het was vrij duidelijk wat ze wilde toen ze onder haar kutje mijn boxer short naar beneden deed. Niet alleen deed ze hem naar beneden maar ze begon gelijk aan mijn eikel te likken wat ik op dat moment echt helemaal niet erg vond. Zachtjes liet ze haar mond over de rest van mijn pik heen glijden en begon er aan te zuigen.

Ik ga lekker haar kutje likken

Toen ze daar mee bezig was deed ik snel mijn shirt uit die had ik nu op dit moment niet meer nodig. Ik duwde haar een stukje naar boven en pakte haar beet. We rollen door het bed en ik kom boven op haar terecht. Aller eerst begin ik met het likken van haar tepels. De kleine tepels worden harder en harder . Onder mij voel ik dat ze haar slipje probeert uit te trekken.

Ik wil natuurlijk weten wat er onder haar slipje vandaan komt. Een heerlijk strak kaal kutje. Aan haar kutje begin ik dan ook te likken. We waren zo geil dat we nergens meer over na dachten en er helemaal voor gingen. Haar schaamlippen schuif ik wat verder uit elkaar en haar klitje komt meer te voorschijn. Het likken aan haar kutje wordt steeds geiler. Haar gekronkel over het bed blijft aanhouden en ik blijf doorgaan.

Na het kutje likken mocht ik het meisje uit Groningen neuken

We beginnen met elkaar te tongen en terwijl we dat aan het doen zijn schuif ik mijn twintig centimeter bij haar naar binnen.  Haar gekreun wordt nu een stuk harder dan bij het kutje likken. Ik neukte haar steeds een beetje harder en haar gekreun en gehijg werd steeds meer. Als ik haar dan nog een paar keer hard stoot komt zij heerlijk klaar. Haar zaad vragende ogen willen dit nog een keer meemaken . Gelukkig ben ik nog niet gekomen en kunnen we dat dus ook doen.  Ik draai mij om en ga om mij rug liggen. Ze draait gelijk met mij mee en laat mij pik diep in haar kutje verdwijnen.

Gelijk bouwt zij het tempo op en gaat met haar kont op en neer. Ze buigt zich voorover zo dat ze het nog sneller kan doen. Haar tong verdwijnt in mijn mond en we beginnen weer enig te tongen met elkaar. Dan stopt ze en haar gekreun wordt weer net zo als eerst. Ik denk dat ze weer klaar gaat komen wat ik helemaal niet erg vind. Mijn pik begint ook te kloppen en dan spuit ik haar klets natte kutje helemaal vol.  Ze staat op van mijn pik en neemt hem nog een keer goed in haar mondje.

Dan komt ze naast mij in bed liggen

‘ Zullen we even samen gaan douche?’ Ik pak mijn spullen en zij pakt haar kleren die ze naast het bed heeft neer gelegd. Na het douche geven we elkaar een kus en lopen allebei de kamer in waar we horen te slapen. Ze hebben in huis helemaal niets doorgehad wat ik toch wel heel erg knap vind. Bijna ruim een jaar hebben we stiekem met elkaar keer op keer afgesproken om geile seks te hebben. Niet alleen hebben we daar voor mijn kamer gebruikt maar de auto , op het strand en zelfs in een pashokje als we samen in een andere stad gingen shoppen.

Na een jaar waren we het zat om het allemaal maar geheim te moeten doen.  Het af spreken was soms moeilijk en omdat het alleen maar om de seks draaide miste we allebei toch iets. Na een jaar hebben we er dan ook voor gekozen om gewoon open kaart met de buiten wereld te spelen. Tegen iedereen hebben we het verteld dat we nu samen een stel vormen . Hun denken denken dat we maanden lang om elkaar hebben heen gedraaid maar weten natuurlijk niet wat we in de tussen tijd allemaal hebben gedaan.

We zijn nu zo een vijf jaar verder en ja hoor we zijn nog steeds samen en hebben zelfs plannen om samen te gaan wonen en wie weet wat nog meer. De spanning in bed is nu nog alleen maar meer geworden en dat met een meisje van dezelfde school als mijn zusje uit Groningen.