Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Een neukdate met een milf

Een neukdate met een milf

Ik ga je nu mijn ervaringen vertellen van een neukdate met een milf. Ik ben zelf 22 jaar en ik ben erg gek op oudere vrouwen. Daarom heb ik op internet mezelf ingeschreven en ben op zoek gegaan naar een lekkere hete dame. Al snel had ik haar gevonden en meteen had ik zin in haar! Ik had al wel het vermoeden dat zij veel meer ervaring had dan ik, maar dat vind ik niet erg. Ze vertelde dat ze me heel erg wilde verwennen en mij de fijne kneepjes wel eens zou laten ervaren. Ze vond het heerlijk om jongere mannen te verwennen en ik was al opgewonden voordat ik haar zag.

Alleen al de manier van vertellen waar ze zin in had en wat ze met me zou doen, daar werd ik al zo heet van. Het was gewoon heerlijk om te lezen en in bed was het dan ook al een paar keer een natte droom, alvorens dat ik haar had gezien. Maar het was echt belangrijk dat ik haar snel ging zien, ik had zoveel zin om haar te zien en me te laten verwennen. Ook had ik al een idee wat ik met haar zou gaan doen, maar dat was nog geheim. Eerst eens kijken hoeveel energie ik nog had nadat ze met mij veel spannends had gedaan. Ik had zin in een neukdate met een milf en het was dan ook al bijna zover!

neukdate milf

Ervaringen van een neukdate met een milf

Als ik zou mogen zeggen wel of niet doen, dan zou ik een neukdate met een milf anderen zeker aan willen raden! Ik zag haar daar staan in de deuropening, we hadden in een hotelkamer afgesproken en daar stond ze dan. Alleen in haar lingerie, ik dacht echt wow wat ziet ze er toch lekker uit. Ik had dan ook erg veel zin in haar en besloot eens volop van haar te gaan genieten. Ze trok me de kamer in en begon me meteen uit te kleden. Ze fluisterde in mijn oor dat ze zin had in mij en al snel waren we aan het zoenen.

Toen gooide ze me op bed en voordat ik het wist was ik al super opgewonden. Ze had zoveel aandacht voor me en wat was ze lekker bezig. Die neukdate met een milf zou ik snel weer over willen doen en gelukkig was het haar ook goed bevallen. We hebben nog even uit liggen hijgen en toen dacht ze dat ik zou gaan, maar toen was zij pas aan de beurt. Ik heb haar eerst rustig verwend en toen heb ik haar nog eens alle hoeken van de kamer laten zien. Het is waar, een neukdate met een milf is echt de moeite waard en zorg dat je een goede conditie hebt want ze kunnen er echt wat van, wat zijn ze toch lekker. Ik kijk echt uit naar de volgende neukdate met een milf.