Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » De neukcontacten van Kim

De neukcontacten van Kim

Ik ben Kim en ik heb me pas ingeschreven bij MijnNeukdate.nl omdat ik nieuwsgierig was. Nadat ik mijn profiel had ingevuld en wat foto’s erop had gezet was ik aan het bladeren door de neukcontacten en wat zag ik daar, dat was een hele bekende, namelijk Dennis, mijn buurjongen, dat was wel heel toevallig. ‘He buurman, jij ook hier?’ Stuurde ik hem. We raakte in gesprek met elkaar want eigenlijk kende we elkaar van hoi en doei buiten. Hij heeft ook een hond, dus soms zag ik hem buiten en liep ik weleens een stukje met hem mee.

Op een zondagmiddag nodigde ik Dennis uit voor een bak koffie bij mij thuis. Hij kwam en we waren onwijs leuk aan het kletsen over alles en nog wat. Een aantal dagen later vroeg hij of ik bij hem een bakje wilde doen. Ook kreeg ik een rondleiding bij hem thuis, omdat hij zijn woning net anders had, ook al woonde we boven elkaar.

Ik moet eerlijk bekennen dat het geen lelijke jongen is om te zien. Hij is een jaartje jonger. Verder is hij slank, bruin haar, mooie ogen en een leuke kop om te zien. Hij is best stoer met wat tattoo’s en een typische man man.

Lekker flirten

Ik merkte natuurlijk wel dat hij een beetje aan het flirten was maar ging er niet op in. Nadat ik weg was liet hij weten dat ik een mooie vrouw was om te zien en hij het heel gezellig vond. Een paar dagen later waren we elkaar via de whatsapp aan het uitdagen en ik vroeg of hij een tweepersoonsbed had met twee kussens e.d. Dennis vroeg of ik een keer bij hem bleef slapen. Ik dacht bij mezelf, waarom niet. Ik heb de laatste tijd geen neukcontacten gehad en ik had er wel zin in. Dus ik trok mijn sloffen en badjas aan en pakte mijn telefoon en sleutels en liep naar boven toe.

Dennis deed open en we dronken wat en zaten tv te kijken. Ik ging tegen Dennis aanliggen en hij streelde over mijn zij heen. Onze hoofden kwamen naar elkaar toe, langzaam. We begonnen elkaar te zoenen en de spanning liep hoog op.

Het was heerlijk om zijn handen over mij te voelen. Hij gaf een kus in mijn nek en beet zachtjes, ik wist niet wat er gebeurde maar ik werd knetter geil en sprak dit naar je uit. Hij ging ermee door en ik voelde hoe nat ik werd.

neukcontacten kim

Sex met Dennis

Zijn hand schoof mijn pyjamabroek in en streelde over mijn string. Zijn vinger ging naar binnen en hij vingerde mij heerlijk. Ik liet mijn hand over zijn pik heen gaan en trok hem af. Toen trok hij zijn broek omlaag en ik bewonderde zijn grote pik en besloot die in mijn mond te nemen. Dennis streelde over mijn hoofd heen en genoot ervan. Ik ging van de bank af en kwam naast hem zitten. “Even jou verwennen” zei ik en deed mijn ding.

Zijn pik werd steeds harder en dikker en hij wilde mij neuken. Ik was behoorlijk nieuwsgierig geworden en liet me graag door hem neuken. We deden het op z’n hondjes en hij schoof zijn grote paal er heerlijk in. Dennis neukte me met een geweldig snel tempo en liet mij zelfs klaarkomen. Ik kreunde het uit en kwam klaar.

Super neukcontacten, geile seksbelevenissen

Het was tijd voor een tweede ronde en dat ging goed. We begonnen gewoon op nieuw. Hij vingerde mij en liet mij komen. Ik trok je en pijpte hem heerlijk waarna je mij weer neukte. ‘Wat ben je toch een lekkere meid, Kim’ zei hij. Dit keer lepeltje lepeltje. Met mijn been hoog in de lucht en zijn hand op mijn grote tiet. Hij hijgde lekker in mijn oor en zei nog eens dat ik een geil heet ding was. Niet veel later kwamen we samen klaar, wat een fantastisch neukcontact.

We bleven nog even na liggen en hadden het over sex. Het was een open en fijn gesprek. Ergens was het best een stoute ervaring om het met de bovenbuurman te doen maar het is best praktisch maar de fantasie ook.

We zien elkaar nu bijna dagelijks en hebben ook bijna dagelijks neukcontact. De sex tussen ons is onwijs lekker en we kunnen goed praten over dingen. Binnenkort wil ik iets nieuws uitproberen. Iets met buitensex of op het balkon. Kijk nog wel, maar één ding is wel zeker; het is een onwijs lekkere en geile vent en ik weet zeker dat het een mooie aanvulling op mijn sexleven en dus een fantastisch neukcontact is! Zulke seksbelevenissen wil ik iedere dag wel meemaken!