Ik zoek een               
Home » Blog / dating tips » Ik heb een sexpartner gevonden

Ik heb een sexpartner gevonden

Eindelijk is het dan zover, ik heb de stap durven zetten om me aan te melden op een datingsite en ik kreeg al binnen een half uur vier reacties van leuke jongens binnen. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar ik had geen zin meer om alleen te zijn. Ik wilde graag aandacht en leuke dingen doen met jongens, en dat gaat nu wel lukken denk ik zo. Het is ook gelukt want ik heb een sexpartner gevonden.

Mijn eerste twee dates zijn al geweest en de anderen zijn al gepland. Ik ben niet meteen op zoek naar een vaste relatie, maar ik had wel behoefte aan wat gezelschap en ik wilde wat meer spanning en niet meer iedere nacht alleen in bed liggen. Ik heb een sexpartner gevonden, daar ben ik wel erg blij mee. Een jongen was namelijk net als ik op zoek naar wat gezelschap en wilde ook niet meteen een vaste relatie. Ik moet zeggen hij is super goed in bed en ook erg lekker om te zien, en ik heb het idee dat we wel wat voor elkaar voelen.

Het zou daarom zomaar eens wat kunnen worden, maar ik date lekker door en zo kunnen we elkaar ook beter leren kennen en ook nog andere contacten op doen. Ik weet dat hij geen andere meisjes heeft om te daten, hij wil ons echt op ons richten, maar ik weet het nog niet. Eerst nog een date over me heen laten komen en dan zal ik ook eens de keuze maken of ik met hem verder wil gaan. In ieder geval heb ik een sexpartner gevonden die super heet is!

sexpartner

Yes! Ik heb een sexpartner gevonden

Ik was helemaal blij toen ik kon zeggen: Ik heb een sexpartner gevonden. Gewoon online, een paar keer chatten en we voelen elkaar zo goed aan. Toen ik hem zag tijdens de eerste date had ik meteen zin om op hem af te vliegen en hem te zoeken en overal aan te raken. Maar ik heb me even in kunnen houden tot we bij hem thuis waren. Toen de deur dicht was kon ik me niet meer inhouden, ik deed zijn jas uit, ritste zijn vest uit en al snel vlogen de kleren door de kamer. Hij deed snel de gordijnen dicht en we zijn zo langzaam aan naar boven vertrokken. I

k heb geen idee wat voor kamer hij heeft, ik heb alleen maar naar hem gekeken en genoten hoe hij me aanraakte. Het was een heerlijke avond en volgende week gaan we een weekendje samen verblijven bij hem thuis! Ik weet het nu zeker, ik heb een sexpartner gevonden en we gaan elkaar weer flink verwennen. Ik zou niet meer anders willen dan alleen met hem genieten en we gaan het lekker heet maken. Alleen al als ik aan hem denk krijg ik het warm en krijg ik meteen zin in seks! Ik denk dat ik maar ga vragen of hij nu tijd heeft want ik kan me niet zo goed meer houden, wat een lekkere vent heb ik getroffen!