Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Erotisch contact met een oudere vrouw

Erotisch contact met een oudere vrouw

Tot aan die dag was mijn erotisch contact altijd met een jongere vrouw, of met iemand van mijn eigen leeftijd. Ik had ook nooit verwacht dat ik seks oudere vrouw als zo fijn zou ervaren, als dat ik het heb ervaren toen die ene keer. Voor mij is het in ieder geval absoluut voor herhaling vatbaar, ik vraag me alleen wel tot op de dag van vandaag af hoe jij het eigenlijk ervaren hebt. Was mijn onzekerheid terecht of is die onzekerheid nergens voor nodig?

Onverwacht kan minstens net zo spannend zijn als gepland

Zoiets vergeet je niet meer, we waren op hetzelfde feestje, het was gezellig. Bijna meteen bij binnenkomst trok jij mijn aandacht. We kletsten wat, raakten in een diep gesprek verwikkeld. De andere gasten hadden alleen aandacht voor elkaar, terwijl wij dat alleen voor elkaar hadden. Uiteindelijk kwam ik te weten dat je geen relatie had en daar ook niet naar op zoek was. Ik was op dat moment ook single, alleen nog niet zo lang als jij. Voor ik het wist lag jouw hand op mijn knie, mijn hoofd sloeg direct op hol.

Het feestje liep ten einde, de gasten gingen een voor een naar huis. We bleven op een gegeven moment alleen achter. Ik had nog niet het gevoel uitgepraat te zijn met jou en had het gevoel dat jij dat ook niet met mij was. Ik ben eigenlijk niet van de clichés, maar vroeg jou of ik je naar huis moest brengen, je stemde eigenlijk vrijwel meteen toe. We maakten ons klaar om weg te gaan, mijn hartslag steeg, de spanning was voelbaar, ook al kende ik je niet.

Erotisch contact oudere vrouw

Hoe een afzakkertje heel wat meer werd als dat

Je bleek niet ver van de feestlocatie te wonen. Je was op de fiets, ik was eigenlijk met de auto maar besloot die later op te halen. Ik liep eerst met jou mee naar huis. Zwijgend liepen we naast de fiets, jij aan de ene kant van de fiets, ik aan de andere kant van de fiets. We zijn er zei je en je keek me aan. Ik begon te stotteren: ja maar, nee ik, zullen we? Je begon te lachen. Je leek te begrijpen wat ik bedoelde en vroeg me mee naar binnen, of ik een afzakkertje wilde komen drinken. Meer cliché als dat bestaat eigenlijk niet.

Leeftijdsverschil hield me niet tegen voor erotisch contact met een oudere vrouw

Dat er een aantal jaar leeftijdsverschil tussen ons zat was me van het begin al duidelijk. Ik heb echter niet naar je leeftijd gevraagd. Seks oudere vrouw was voor mij volledig nieuw en ik had zowaar het gevoel dat vandaag de dag ging zijn dat ik daar kennis mee ging maken. Eenmaal binnen nam je mijn jas aan, ik liep door naar wat ik dacht dat de woonkamer was. Het bleek niet de woonkamer maar de slaapkamer te zijn. Ik schrok ervan en wilde omdraaien, maar jij bleek achter mij te staan. Je vroeg of ik schrok omdat ik de verkeerde ruimte inliep, wat denk je zelf zei ik?

Als we dan toch in de slaapkamer zijn

Je zei mij dat ik niet hoefde te schrikken en je begon jezelf uit te kleden. Intussen hielp je mij ook uit de kleren, ik liet me meevoeren in jouw vibe en ik moet zeggen dat het meer dan prettig was. Toen ik alleen mijn boxer nog aan had, begon je mij te zoenen. Innig waren onze tongen in elkaar verstrengeld en voelde ik jouw hand tussen mijn benen. Je tepels waren hard en stonden recht vooruit. Wanneer onze lichamen elkaar raakten priemden ze tegen mijn borstkas. Ik kreeg het er warm van.

Innig zoenend gingen we richting je bed, daar eenmaal aangekomen gaf je me een duwtje. Ik liet me vallen op je bed, je knielde naast me op bed. Met een hand trok je mijn boxer naar beneden, mijn hart klopte sneller van je directheid. Dit had ik nooit eerder meegemaakt, maar ik moet zeggen, het beviel me goed. Ineens voelde ik je lippen aan de binnenkant van mijn been, likjes werden afgewisseld met zachte kusjes. Het wondt me op, daar was in ieder geval zeker van. Terwijl ik me nog aan het concentreren was op de likjes en kusjes voelde ik ineens je warme lippen rond mijn inmiddels stijve pik, ik sloot mijn ogen.

Erotisch contact met een oudere vrouw: Nog nooit zulke fijne seks gehad

Ik heb even van het moment genoten, ik ben nooit eerder zo heerlijk gepijpt als jij dat kan. Daarna was het mijn beurt. Ik duwde je naar achteren en probeerde je duidelijk te maken dat je op het bed moest gaan liggen. Mijn mond ging eerst richting je borsten, je mooie grote stevige borsten, met puntige tepels. Een voor een heb ik je tepels eerst een kleine beurt gegeven. Mijn tong rond je tepel en uiteindelijk je tepel in mijn mond. Ik zag dat je het lekker vond. Daarna al kussend richting je vagina, hield ik je gezicht in de gaten. Volgens mij was ik goed bezig, je ogen waren binnen no time gesloten.

Je vagina blijkt al lekker vochtig te zijn. Ik ga met mijn tong langs je lippen, een voor een en laat mijn tong zo nu en dan naar binnen glijden. Je vagina is warm en lekker vochtig. Ik ruik jouw heerlijke zoete deur en proef jouw sappen. We gaan heel even zo door totdat ik het idee krijg dat je richting je orgasme gaat. Ik had gelijk, je gaf het zelf ook aan. Nadat je een condoom hebt gepakt, doe ik die rond mijn penis en draai ik je om. Van achteren laat ik mijn penis in je vagina glijden en begin langzaam op en neer te bewegen. Je borsten hangen naar beneden en bewegen langzaam mee in het ritme. We voeren het tempo op en komen uiteindelijk tegelijkertijd klaar. Seks oudere vrouw is absoluut anders als ik gewend ben, volgens mij kan ik wel zeggen dat ik niet anders meer wil.