Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Erotische massage tijdens mijn eerste sexafspraakje

Erotische massage tijdens mijn eerste sexafspraakje

Mijn naam is Marcel en ik ben een gescheiden man van middelbare leeftijd. Als ik mezelf vergelijk met overige mannen dan zie ik er niet slecht uit. Ondanks het feit dat er aan vrouwelijke aandacht niets ontbreekt, ben ik nog steeds single. Daar geniet ik enorm van omdat ik kan doen en laten wat ik wil. Natuurlijk draai ik er niet om heen dat ik sommige momenten mis met een vrouw. Vooral een erotische massage bij een vrouw lijkt mij spannend.

Het blijft toch een beetje apart om op een leuke vrouw in de kroeg af te stappen en haar te vragen of ze met mij mee naar huis gaat. Ik zat op een avond alleen op de bank en er kwam weer zo’n reclame voorbij voor mensen wie op zoek zijn naar een relatie. Er schoot een gedachte te binnen, dat ik mezelf best op een datingsite kan inschrijven.

Niet voor de relaties, maar voor de spannende sexafspraakjes! Ik pakte de laptop erbij en kwam mijnneukdate.nl tegen waar ik een goed gevoel bij had en schreef mezelf in. Mijn profiel was duidelijk maar toch nog discreet. Al gauw kreeg ik een aantal berichten van single en getrouwde vrouwen. Met één van hen klikte het na een aantal berichten nog steeds leuk. We hadden het over de algemene dingen maar later werd het allemaal spannender en pikanter. Om in de stemming te komen zette ik wat porno op.

erotische massage

Genieten van een erotische massage

Ik vind het heerlijk om een vrouw te laten genieten van een erotische massage en vroeg of zij hiervoor in was. Tussen de berichten door keek ik naar de film en ik fantaseerde dat ik hetzelfde deed met mijn flirt. Het werd tijd om een date voor te stellen aan haar. Het moest er gewoon van komen. Tanja -want zo heette ze- vond het een goed idee en kwam zelf met wat data. Drie dagen geleden was onze date en het was in één woord geweldig!

Om twee uur belde ik bij haar thuis aan met een bosje bloemen. Ze deed de deur open in een prachtige outfit. In het echt was ze nog veel mooier dan op de foto’s. Ze nam enthousiast de bos bloemen aan en gaf mij een stevige omhelzing. Ik voelde haar stevige borsten tegen mij aan en ze gaf mij drie zoenen en de laatste kwam op mijn mond. Ze ontving mij hartelijk en we liepen haar grote woonkeuken in en ze vroeg wat ik wilde drinken. Nadat we onze koffie bijna op hadden wilde ze mij een rondleiding haar haar woning geven. Het zag er prima uit. We liepen de trap op en natuurlijk keek ik naar haar volle billen. Ik fantaseerde hoe ze zouden voelen. Eenmaal boven liet ze alle kamers zien en haar slaapkamer als laatste.

Het voorspel

Ze had een prachtige slaapkamer; niet te vrouwelijk maar algemeen. Echter had ze het heel stijlvol en tijdloos ingericht. Ook al wist ik dat het behoorlijk afgezaagd zou zijn als ik een opmerking zou maken hoe het bed zou aanvoelen, toch maakte ik de opmerking. “Ligt je bed ook fijn?” En ik ging zitten en maakte een op en neer beweging. Een prima bed, niets van te zeggen! Ze kwam naast mij zitten en streelde over mijn been heen. We keken elkaar aan en onze gezichten kwamen dichter bij elkaar. Haar volle en zachte lippen op de mijne. Ik rook haar heerlijke parfum en mijn hand legde ik op rug en streelde deze.

We begonnen intenser te tongen met elkaar en zij knoopte mijn blouse open. Ik haalde mijn armen uit de blouse gooide ‘m van mij af. Ze streelde mijn bovenlijf en zei dat ik er goed uit zag. Ondertussen trok ze haar truitje uit en haar volle borsten zaten gehuld in een mooie zwarte bh. Het stond haar goed, het stond haar beter als ze ‘m uit had dus dat deed ik. Ik streelde haar borsten en tepels. Langzaam zoog en likte ik aan haar tepel en hoorde haar zachtjes kreunen van genot. Ik vroeg of ze zichzelf wilde uitkleden en op haar buik wilde liggen.

Een erotische massage

Ik gaf haar een rustige, erotische massage, daarna voerde ik deze wat op. Geen enkele centimeter werd over geslagen. Ik streelde haar billen en de binnenkant van haar benen. De spanning bouwde zich perfect op. Ik stond op en kleedde mezelf ook uit. Weer begon ik haar daar te masseren en kwam omhoog en mijn pik gleed over haar billen heen. Ik steunde op mijn armen en likte langs haar oorlel.

Ze kreeg een geile kriebel door haar lijf en drukte haar kont wat omhoog. Het liefst zou ik haar ter plekke willen neuken, aangezien ik de tijd had en de spanning naar een hoger level wilde brengen, begon ik haar meer te plagen. Ik vroeg of ze een massage olie had en ze trok de lade van haar nachtkastje open. “Zoek maar ééntje uit, verras mij maar” Ik pakte eentje met mint en vroeg of ze op haar rug wilde liggen.

Ik schudde de fles en kneep net zo lang tot ze letterlijk van top tot teen helemaal onder de olie zat en smeerde dit met lange halen uit. Van haar schouders naar haar borsten. Ze had een stevige en volle cup met prachtige tepels. Daarna gleed ik langzaam haar buik over en sloeg ik haar schaamstreek bewust over en ging verder met de bovenbenen naar haar voeten en weer omhoog. Haar benen schoof ik een stukje opzij en masseerde de binnenkant en ging steeds hoger. Ze hield haar ogen gesloten en beetje op haar onderlip, ze genoot zichtbaar!

Ze kwam klaar

Ik pakte de fles en kneep wat olie op mijn handen, wreef het warm en masseerde haar poesje. Ik kwam op mijn zij naast haar liggen, zodat ik er wat beter bij kon. Ondertussen likte en zoog ik aan haar tepel. Ik streelde zachtjes haar clit en bracht haar naar een hoogtepunt toe. Ze kwam heerlijk klaar en vroeg of ik in haar wilde gaan. Ik liet een paar vingers in haar glijden en met mijn duim bleef ik op haar clit. Nadat ze meerdere keren gekomen was werd het wat gevoelig en we stopte even.

Door de open sfeer die er hing, waren we eigenlijk zo aan het kletsen, dat er meer niet gebeurd is. Toch was het een hele geile ervaring en is mijn fantasie werkelijkheid geworden. Haar beviel het ook goed. Een tweede date zit er absoluut in, eens kijken of het net zo spannend en geil wordt als de eerste keer. Vast wel!