Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Een neukdate met Kim uit Utrecht

Een neukdate met Kim uit Utrecht

Als man ven ik dol op vrouwen. Ik ben zo gek op vrouwen dat ik tot nu toe geen keuze heb kunnen maken voor een vaste partner. Ik heb wel eens relaties gehad maar die duurden nooit lang. Dan kwam ik weer iemand anders tegen waar mijn hart sneller van ging kloppen en dan ging ik vreemd.
Dat vond mijn vriendin van dat moment natuurlijk niet zo leuk en dat betekende dan altijd einde relatie. Toen dat me een paar keer was overkomen besloot ik om voorlopig geen vaste relatie meer aan te gaan. Ik was daar ook meteen eerlijk over tegen een meisje als ik haar ontmoette. Geen vastigheid, daar ben ik gewoon nog niet aan toe, ik wil liever een neukdate.

neukdate

Genieten van mijn vrijheid

Ik geniet dus van mijn vrijheid en heb met enige regelmaat een neukdate in Utrecht, de provincie waar ik woon. Zo ontmoette ik Kim op een datingsite. Kim was ook een vrije meid en ook zij gaf aan voorlopig nog geen vaste verkering te willen. Ze had dan ook al heel wat ervaring opgedaan met mannen en ook met vrouwen had ze af en toe het bed gedeeld. Ik was gelijk heel nieuwsgierig naar Kim, maar ze hield me eerst een poosje op afstand.

Ik begon bijna te denken dat zij weer zo’n fake account was dat je veel op datingsites tegenkomt. Dan kun je berichten blijven sturen tot je een ons weegt maar een afspraak zal er nooit van komen. Maar iets in me zei me dat Kim wel echt bestond. Dus bleef ik volhouden.

Eindelijk een neukdate

Kim uit Utrecht bleef door mijn hoofd spoken en dus besloot ik om haar nog één keer een berichtje te sturen. Ik schreef haar dat ik graag een neukdate met haar wilde maar als ze nu weer afwijzend zou reageren dat ik het dan op zou geven. Ik blijf niet eeuwig wachten, schreef ik haar. Kennelijk wilde ze me toch graag ontmoeten want al binnen een paar minuten kwam er een reactie.

Ze wilde me graag ontmoeten, als het aan haar lag diezelfde avond nog. Kijk, daar kon ik wat mee. Ik heb, omdat ik vaker een neukdate in Utrecht heb, inmiddels een lijstje van hotels die kamers voor een paar uur verhuren en ik reserveerde bij één daarvan een kamer. Ik gaf het adres en tijdstip aan Kim door en ik was heel benieuwd of ze zou komen.

Een klopje op de hotelkamerdeur

Rond het tijdstip dat we hadden afgesproken hoorde ik voetstappen op de gang en even later een klopje op de deur van mijn hotelkamer. Ik deed de deur open en daar stond Kim. Ik herkende haar meteen van haar profielfoto op de datingsite, want ze heeft opvallend vuurrood haar. Ze stond daar een beetje onwennig en dus stapte ik opzij om haar binnen te laten.

Al snel werd het me duidelijk dat Kim geen ervaren sexdater was zoals ze tijdens onze chatgesprekken had gezegd. Ik vroeg me zelfs af hoeveel ervaring ze met mannen had. Ze was echt heel verlegen en wist duidelijk niet hoe ze zich een houding moest geven.

Onervaren in de liefde was mijn neukdate

Ik trok haar naast me op het bed en begon haar aan te raken. Ik voelde hoe ze een beetje verstijfde maar ze leek het toch wel prettig te vinden. Het duurde even voordat ze mij ook durfde aan te raken. We begonnen elkaar uit te kleden en ze leek een beetje los te komen. Maar ze bleef wel afwachten wat ik deed voordat ze daarop reageerde. Uiteindelijk wilde ik het zeker weten dus ik vroeg aan haar of dit haar eerste neukdate was. Ze begon te blozen en gaf het uiteindelijk toe.

Het was niet alleen haar eerste neukdate, ze had nog nooit seks met een man gehad, hoewel ze al half in de twintig was. Jemig, ze was nog maagd! Ik moest dat even verwerken. Want ik had me van deze neukdate iets heel anders voorgesteld en ik moest even omschakelen. Want om Kim nu zomaar te bespringen, dat kon ik niet maken vond ik.

Romantische vrijpartij

Oké Kim, zei ik tegen haar, we gaan het even anders doen. Ik ken je niet maar ik wil niet dat je je eerste keer herinnert als een vervelende ervaring omdat je seks had met een man die alleen maar wilde scoren. Dus begonnen we min of meer van voren af aan met strelen en kussen. Langzaam maar zeker raakte Kim opgewonden en durfde ze ook mij meer aan te raken.

Mijn penis vond ze een beetje spannend om vast te pakken maar toen ik haar een beetje de goede richting op hielp werd ze ook daar vrijer in. Ik vroeg haar wat ze fijn vond en na enige aarzeling durfde ze me te zeggen welke aanraking ze prettig vond en ze deed ook wat ik fijn vond toen ik haar dat vertelde.

Een heerlijke climax met mijn neukdate

Toen ze uiteindelijk heel opgewonden was drong ik voorzichtig bij haar binnen. Ik deed haar geen pijn, verzekerde ze me. Ik stootte in haar tot ik een orgasme kreeg. Ze schrok een beetje toen ik hard kreunde bij het klaarkomen. Daarna heb ik ook Kim haar hoogtepunt bezorgd door haar lekker te beffen. Ook dat had ze natuurlijk nog nooit meegemaakt en toen ze klaarkwam gilde ze zo hard dat ik vermoed dat ze dat op de hele etage van het hotel hebben gehoord.

Maar het kon me niet zoveel schelen. Met een voldaan gevoel reed ik na afloop naar huis. Deze neukdate met Kim uit Utrecht was heel anders verlopen dan ik had gedacht. Maar ik had er desondanks een goed gevoel over. Misschien moet ik toch maar eens gaan nadenken over een vaste vriendin.