Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Lekker pijpen door een rijpe vrouw

Lekker pijpen door een rijpe vrouw

Zaterdag avond, en ik verveel mij. Ik ben al een tijdje niet meer uit geweest. Dus ik denk ja ik ga maar weer eens een avondje naar de kroeg. Ik bel een maat van mij op om te vragen of die misschien zin heeft om mee te gaan. “hey Johan wat doe je vanavond” vraag ik. Niet veel krijg ik als antwoord van Johan. Heb je misschien zin om mee te gaan naar de kroeg? Is al weer een tijdje geleden dat wij daar zijn geweest. “Goed idee zegt Johan” Cool ik zie je om 20.00 uur dan bij mij. Ik stap gauw onder de douche en bestel via thuisbezorgd een pizza hawaii.
Snel een halve pizza weggewerkt en inmiddels is het 19,45. Johan stuurt een apje dat hij onderweg is naar mij. Ik doe nog even snel een lekker geurtje op. Ik had niet kunnen denken dat een mooie vrouw mij deze avond zou pijpen.

lekker pijpen rijpe vrouw

In de kroeg bestel ik een Baco

Ik en Johan zitten al een tijdje aan de bar, en ik bestel nog maar een baco en een biertje voor Johan. Maar het valt mij op dat er al een tijdje een mooie rijpe vrouw naar mij of Johan zit te kijken. Die rijpe vrouw is samen met een vriendin en zitten aan een tafeltje achterin de kroeg. Wij zitten met onze rug naar ze toe, maar door de spiegel die achter de drankflessen staan kan ik zien wat er achter ons gebeurt. Het is erg gezellig in de kroeg, Nederlandstalige muziek en iedereen is vrolijk, zingt mee, en praten met elkaar.

Eindelijk heb ik de moed om naar dat tafeltje met die mooie rijpe vrouw en haar vriendin te stappen. Ik open het gesprek met de vraag “Goedenavond dames, willen jullie misschien iets van me drinken?” Ze antwoorden, ja graag wij lusten nog wel een zoete witte wijn. Mijn naam is peter en dat is Johan, mogen we bij jullie komen zitten? Ja hoor antwoordde de dames. En stelden zich gelijk voor. “Ik ben Natasja en dit is Linda” Ik gebaar naar Johan dat het goed is dat we er bij mogen zitten, en zeg tegen de dames aangenaam kennis te maken.

De avond verstrijkt en de drank vloeit rijkelijk. Inmiddels is het ook erg druk geworden en moeten we steeds harder praten om elkaar te kunnen verstaan. Ik moet naar de wc, en zeg de dames dat ik even naar het toilet ga. Ineens zie ik iets in de ogen van Natasja.  Ik sta op en wandel naar het toilet. Het is zo druk dat je niet kan zien wie er waar is en ik loop het toilet binnen.

Lekker pijpen door Natasja

Ik had niet door dat Natasja achter mij aan gelopen was en ze drukt mij tegen de deur van de wc. Ze zegt mij ik zag je wel kijken hoor door spiegel achter de bar! Zal ik jou eens lekker pijpen? Voordat ik ook maar iets kan zeggen begint Natasja mij te zoenen. Hmm dit had ik helemaal niet verwacht en is ook voor het eerst dat zoiets mij overkomt in de kroeg. En ooh wat ruikt ze lekker, en kan ze lekker zoenen. Ik voel haar hand over mijn inmiddels harde lul wrijven. Terwijl ze mij zoent, pak ik haar bij de billen en druk haar stevig tegen me aan. Ze heeft een rok aan en voel haar stringetje onder de rok zitten. 

Pijpen doet ze fantastisch

Ik doe dr rokje iets iets omhoog zodat ik haar billen goed kan voelen. Maar ze duwt mijn hand weg en maakt de riem van mijn broek los. De knoopjes maakt ze open en ik voel haar hand in mijn boxershort verdwijnen. Ze wrijft over mijn lul en ik laat een vinger onder haar stringetje glijden. Ze is al behoorlijk nat. Mijn lul kan gewoon niet harder worden, ik ben zo geil van dit hele gebeuren dat ik meer wil. Maar ze trek mijn broek naar beneden, doet de deur van de wc op slot en begint mij lekker te pijpen. Ik voel haar warme lippen langzaam over mijn keiharde lul glijden.

Terwijl ze mijn pik in haar mond heeft masseer ik haar grote d cup, hmm dit had ik nog niet durven dromen in mijn stoutste dromen. Ik moet zeggen ze kan echt lekker pijpen. Terwijl ze mijn lul in haar mond heeft pakt ze met één hand ook me lul beet en begint me ook af te trekken terwijl ze hem in haar mond heeft. Ik ben zo opgewonden van dit tafereel dat het niet heel lang meer duurt voor ik klaar kom. 

Lekker pijpen, ik mag in haar mondje komen!

Ik voel mijn lul tegen haar huig aan komen en met heel mijn lul in haar mond, spuit ik mijn zaad achter in haar keel. Ze blijft zuigen tot de laatste druppel zaad in haar keel zit. Maar het is nog niet klaar, ik zet haar op de stortbak van de wc en trek haar rokje omhoog en met twee vingers duw ik haar stringetje opzij. Ik begin met mijn tong haar klitje te masseren. Zo nat heb ik een vrouw nog nooit gezien. De binnenkant van haar dijen zijn helemaal vochtig. 

Lekker haar kutje likken

Ik duw twee vingers in haar klets natte kutje en streel met mijn tong haar klitje. Ik hoop maar dat de stortbak het houd. Ze begint steeds harder te kreunen, gelukkig is haar rokje en stringetje aan de kant geschoven want met een harde kreun komt ook Natasja klaar. Dit hele spel heeft niet langer geduurd dan 10 minuten. Wouw wat kan dat wijf lekker pijpen zeg! Snel fatsoeneren we onze kleding en lopen terug naar het tafeltje.

Johan en Linda beginnen te lachen, met z’n vieren bestellen we een taxi en zijn naar huis gegaan. Hier hebben wij het nog eens stilletjes overgedaan. We hebben nummers uitgewisseld en hebben de week er op weer met elkaar afgesproken om te gaan stappen. Maar dat avontuur houden we lekker voor ons zelf. Dit was zeker een avondje stappen voor in de boeken. Mocht ik weer eens een leuk en spannend avontuurtje beleven zal ik het zeker nog een keer met jullie delen!