Ik zoek een               
Home » Blog / dating tips » 5 Standjes voor orale seks

5 Standjes voor orale seks

Ben jij ook wel een beetje klaar met iedere keer op dezelfde manier likken en pijpen? Ze zeggen wel eens, verandering van spijs doet eten en zo is dat ook met seks. Verandering van standjes houdt de seks leuk en spannend. We hebben een paar leuke seks standjes voor je opgezocht die je misschien eens kan proberen. Ik geef je 5 standjes voor orale seks.

De Picknick

Leg een kleed op de vloer en vraag aan je partner om op de rug te gaan liggen. Doe je partner vervolgens een blinddoek om. Hiermee verhoog je het zintuigelijke gevoel en dat kan je nog meer verhogen door ook een koptelefoon op te zetten met geluid van bijvoorbeeld het geluid van een oceaan, regen, knisperend haardvuur of gewoon een paar seksueel geladen soundtracks.

Nu kun je met de picknick beginnen. Gebruik wat glijmiddel en speeltje om mee te plagen. Wat ook goed is te gebruiken is een ijsklontje of andere koude dingen uit je koelkast die je over de dijen en tepels laat glijden of gebruik een zachte veer om over de huid te strelen. Laat je fantasie hierin de vrije loop en wissel je creativiteit af met likken en zuigen.

orale seks

The Chair and the Prayer

Dit standje is goed af te wisselen door beide partners. De ontvanger zit in dit geval op de stoel met de benen gespreid en de gever zit op de knieën in een soort bid houding voor de ontvanger. Voor stellen die een dominant en onderdanig spelletje willen spelen is dit een ideale positie om de handen van de gever bijvoorbeeld aan de stoelpoten vast te binden of de handen van de ontvanger achter de rugleuning vast te binden

The Lock ‘n’ Stocks

In deze positie gaat de ontvanger met de knieën omhoog op de rug liggen. Vervolgens gaat de gever op de ellenbogen en knieën, met het hoofd tussen de benen van de ontvanger zitten. Vervolgens klemt de ontvanger het hoofd van de gever tussen de dijen, terwijl de gever likt of zuigt. Spreek wel van te voren een signaal of teken af om op tijd te stoppen.

De Babysitter

Het is eenvoudig om te begrijpen waarom facesitting mensen zo aanspreekt. De facesitter is in dit geval de dominante partij en voelt zich machtig. Voor de gever is het vaak een ultieme vorm van onderdanigheid. Bij dit standje gaat de gever of de rug liggen en neemt de ontvanger plaats op de knieën naast het hoofd van de gever, waarbij de ontvanger met de rug naar het lichaam van gever zit.

The Watering Hole

Als je je eens wil gaan wagen aan rimmen of kontlikken, kan je daar het beste mee beginnen als je samen onder de douche staat. Voorspel is belangrijk, dus zeep je partner eerst lekker sensueel in. Daardoor weet je gelijk dat alles lekker fris en schoon is. Laat de ontvanger met het gezicht naar de muur gaan staan met gespreide benen. De gever kan dan gehurkt achter de ontvanger gaan zitten, zodat het spel kan beginnen.

Probeer de 5 standjes voor orale seks ook uit

Dit waren de 5 standjes voor orale seks. Zorg voor wat afwisseling en probeer ze uit! heb je nog niemand waarmee je ze kan uitproberen kijk dan eens bij onze contactadvertenties.