Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Sexafspraakje met een jonge meid

Sexafspraakje met een jonge meid

k ben nog lekker jong, 33 jaar, sta volop in het leven en genieten van mijn vrijheid. Maar een ding daar geniet ik nog het meeste van en dat is een lekkere meid waar ik in bed mee kan genieten. Daarom heb ik via sexpret.com een sexafspraakje met een jonge meid gepland en daar keek ik echt al dagen naar uit. Eindelijk was de dag dan aangebroken en hebben we elkaar in het echt gezien. De liefde vonkte er meteen vanaf. Zij had erg veel zin, ze had harde tepels en ik voelde ook al dat ik erg opgewonden raakte en zin had in haar.

Toch hebben we eerst rustig een wijntje gedronken samen om de spanningen nog hoger op te laten lopen, nou en dat is gelukt hoor! De wijn was op en daar gingen we, midden in de woonkamer. Het was echt heerlijk en dat sexafspraakje met een jonge meid dat is meer dan een aanrader. Je kunt lekker je gang gaan en ze had nog veel ervaring ook. Al snel had ze mijn lekkerste plekje gevonden en toen mocht ik mijn gang gaan bij haar. Ik zag haar genieten en ze kreunde van genot. Dat was een heerlijk moment om zo van elkaar te genieten. Daarna besloten we samen lekker in elkaars armen te liggen en van het een kwam het ander en voordat we het wisten lagen we weer een uur te rollebollen.

sexafspraakje jonge meid

Wat een heerlijk sexafspraakje met een jonge meid

Als ik terug denk aan mijn sexafspraakje met een jonge meid kan ik alleen maar zeggen dat het geweldig was. Ik vond het heerlijk, ze heeft ook volop genoten en we kijken allebei terug naar een mooie avond en nacht. Ik ben een beetje verliefd op haar geworden en ik ga dat haar tijdens een volgende sexafspraakje met een jonge meid vertellen en ben benieuwd hoe zij dat ziet. Misschien wil ze wel alleen sexdaten en haar vrijheid behouden, maar goed, we wachten het af.

Ik wil het haar wel vertellen want ik heb zin om mijn toekomst verder te bedenken met haar. Kinderen? Een huis samen? Wie weet wat er allemaal gaat komen maar het begin is gemaakt want de gevoelens spelen hoog op en dat allemaal dankzij de sexafspraakje met een jonge meid. Dit had ik echt niet willen missen dus erocontacten.nl bedankt voor alle mogelijkheden want als jullie er niet waren, had ik deze sexafspraak moeten missen!