Ik zoek een               
Home » Erotische verhalen » Neukdate gezocht

Neukdate gezocht

Ik was op zoek naar een neukdate en ik had een sexcontactadvertentie geplaatst met de tekst neukdate gezocht, hier op erocontacten en zelf op ook wat profielen gereageerd. Op de eerste profielen waarop ik reageerde kreeg ik niet veel reacties maar na het een stuk of wat keer geprobeerd te hebben kreeg ik een berichtje van een leuke vrouw. Het was een mooie, volle vrouw, precies het type waar ik naar op zoek was. Na wat gemaild en gechat te hebben besloten we met elkaar af te spreken. Ik had wel zin om te neuken met haar.

Zij kwam naar mijn huis toe. Toen ik de deur opendeed zag ik haar staan, ze had een lief gezicht en vrolijke ogen. Ze was het type waar in altijd al naar verlangde. Ik nodigde haar uit om binnen te komen naar mijn woonkamer. Ze had een rokje aan en zwarte nylons. Toe ze ging zitten schoof haar rokje iets omhoog en zag ik haar blote dij boven haar nylons. Mijn staaf begon flink te groeien in mijn broek. Ze had ook een leuk topje aan en aan de bovenkant zag ik het nog een stukje van haar gevulde borsten. Ik kon mijn ogen bijna niet van haar afhouden en mijn paal steigerde flink. Ik zag deze neukdate helemaal zitten.

neukdate gezocht

Neukdate gezocht en gevonden

Ik vroeg of ze wat wilde drinken, dat wilde ze wel. Toen ik haar drankje voor haar zette zag ik dat ze keek naar die behoorlijke bobbel in mijn broek. Ze boog zich voorover om van haar drankje te drinken en haar tieten werden zo nog meer zichtbaar. Toen liet ze wat vallen op de grond, ze stond op en bukte op het op te rapen. Ze stond nu met haar kont naar mij toe en doordat ze bukte schoof haar rokje een stukje omhoog. Ik keek tegen haar slipje aan. Ze had een klein stringetje aan die tussen haar bilspleet zag.

Ze had prachtige, mooie, ronde billen. Ik hield het bijna niet meer en dat had ze in de gaten. Ze draaide zich om en wreef met haar hand over mijn broek en maakte die open. Maar harde paal sprong er uit. Ze opende haar mond en nam mijn eikel er in en zoog er hard aan tot ik klaarkwam. Mijn zaad spoot recht haar mond in en ze slikte het door, wat een geile neukdate.

Ik ging met mijn hand naar haar slipje en trok die naar beneden en keek tegen haar lekkere poesje aan. Ik stond op en begon haar clitje te likken terwijl ik met mijn handen over haar billen streelde. Ze werd hartstikke nat en geil, met mijn hand wreef ik tussen haar billen en streelde haar anus. Ik wreef met mijn vingers over haar clit en ze kwam trillend klaar. We waren allebei lekker klaargekomen tijdens onze neukdate. Nou ja, neuken hebben we niet gedaan maar dit was ook heerlijk. We gaan dit meer doen, we hebben elkaar gevonden. Ik heb een neukdate gezocht en gevonden dankzij erocontacten.

Willekeurige neukdate advertenties


Jokee, 53 jaar, woont in Flevoland

redlove, 45 jaar, woont in Vlaams-Limburg

lekkerlikk, 48 jaar, woont in Het Brussels Hoofdst

Makuku, 40 jaar, woont in Noord-Holland

Jolianne, 29 jaar, woont in Zuid-Holland

Dewwiiiii, 26 jaar, woont in Noord-Brabant

kimVh, 51 jaar, woont in Utrecht

zurepruim, 46 jaar, woont in Noord-Holland

Ro_mance, 22 jaar, woont in Limburg

mondjedicht, 51 jaar, woont in Noord-Holland

Bauww, 45 jaar, woont in West-vlaanderen

sexfeest, 30 jaar, woont in Antwerpen