Ik zoek een               
Home » Uitgelichte profielen » Vrijgezelle vrouw wil seks

Vrijgezelle vrouw wil seks

SexyBrilletje
Naam:Sanne
Geslacht:vrouw
Leeftijd:35
Woont in:Heerlen Limburg Nederland
Lengte:
Figuur:slank
Kleur ogen:bruin
Kleur haar:blond

Over mij

Er is niks mis mee om vrijgezel te zijn maar op een gegeven moment begin je toch wat te missen in je leven. Tenminste, zo is het toch bij mij. Ik weet dat er mensen zijn die de eeuwige vrijgezel blijven en af en toe een scharreltje hebben maar dat is niet echt mijn ding. Liever wil ik iets serieus opbouwen met iemand. Wil er zelf ook tijd en energie in steken als ik merk dat het wederzijds is.

Een man die serieus wilt gaan voor een relatie. Iemand met humor, een gezonde dosis realiteitszin, gedreven, ondernemend, actief, tikkeltje romantisch,.. kan nog wel veel meer bedenken 🙂 Perfect hoef je zeker niet te zijn, we hebben allemaal wel onze mindere kantjes.