Ik zoek een               
Home » Uitgelichte profielen » Sexcontacten gezocht

Sexcontacten gezocht

Lekkervol5
Naam:Miranda
Geslacht:vrouw
Leeftijd:30
Woont in:Venlo Limburg Nederland
Lengte:
Figuur:slank
Kleur ogen:blauw
Kleur haar:bruin

Over mij

Wel grappig hoor om nu toch een oproep te gaan plaatsen. Ik wil dit namelijk al een tijdje. Gewoon omdat ik niemand tegen kom eigenlijk die eens verrassend is of anders. Alleen maar dezelfde personen als die ik al jaren zie. Maar misschien vind ik hier wel een leuke vlotte spontane kletsende man. Wie weet.

Ik hou van kletsen dat is toch wel iets wat ik ook graag doet. Lekker met een man in gesprek gaan. En een beetje dezelfde eigenschappen hebben. Ik ben namelijk serieus op zoek dus vind het wel erg spannend wat er nu misschien als reacties gaan komen.