Ik zoek een               
Home » Uitgelichte profielen » Sexafspraak in Rotterdam met Valerie

Sexafspraak in Rotterdam met Valerie

valerieten
Naam:Valerie
Geslacht:vrouw
Leeftijd:28
Woont in:Rotterdam Zuid-Holland Nederland
Lengte:
Figuur:slank
Kleur ogen:grijs
Kleur haar:bruin

Over mij

Samen eens uitgaan en zo elkaar wat beter leren kennen en aftasten. Met aftasten bedoel ik dus compleet in Adam en Eva kostuum. Ik loop graag in mijn blootje in huis, soms ook wel eens in de achtertuin. Dat is gewoon zo lekker, ik hou wel van een spannend avontuur als de kans zich voor gaat doen. En jij toch ook wel?

Soms is een stap nemen gewoon het belangrijkste en daar hoop ik ook op. Een leuke kerel die niet bang is om alles wat anders te laten verlopen als een gewoon sexafspraakje. Ik woon aan de rand van Rotterdam.