Ik zoek een               
Home » Uitgelichte profielen » Milf uit Friesland wil sexcontact

Milf uit Friesland wil sexcontact

MirnaMilf
Naam:Mirna
Geslacht:vrouw
Leeftijd:41
Woont in:Appelscha Friesland Nederland
Lengte:
Figuur:gezet
Kleur ogen:blauw
Kleur haar:bruin

Over mij

Ook zin om eens te genieten van een vollere vrouw. Niet puur op een aantal botten terecht komen maar het warme van het lijf echt eens voelen, mager of slank ben ik zeker niet maar dat maakt me niet minder lekker. Ik vind alles standjes lekker en kan uren genieten van pijpen. En je sperma ik slik het door. Laat jij het mij weten.

Echt eens genieten van een vollere vrouw is wat je wilt en je hebt geen zin in te lang wachten. Dan zou ik als ik jou was maar snel even iets laten horen. Ik heb er zelfs nu al zin in. Afstand hoeft geen probleem te zijn. En condoom is bespreekbaar.

Ik vind het wel geil om milf genoemd te worden, wil jij sexcontact met mij, een milf uit Friesland dus? We maken er samen iets spannends van!